***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Израелски момичета са били изнасилвани над телата на приятелите си от терористите на Хамас. Фандъкова забрани про-палестинско шествие


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 13 октомври   

 

Израелската войска придвижи танкове в южната част на страната, до момента в който се приготвя за сухопътна атака в Газа, съобщи Ройтерс.

***

Терористите на Хамас " изнасилваха девойки над телата на приятелите им ", до момента в който правиха " втори холокост ", описаха на конференция в Лондон членове на английски фамилии на израелски пленници, хванати от въоръжени мъже, написа в. " Дейли мейл ".

„ В събота сутринта кибуцът, където съм роден и израснал, се разсъни от кръвопролитие – от втори Холокост. Предимно дребни деца и остарели хора. Изгориха мястото до основи, гръмнаха кучетата. Нищо не остана ".

Той описа по какъв начин фамилиите, живеещи в кибуца, са били „ обгазени, изгорени, заклани, убити и отвлечени “.

***

***

Столичната община не разрешава шествие, проведено от Комитета за отбрана на Йерусалим, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Столичната община.

***

***

„ Очаквам, че когато отмине тяхната страст, ще схванат, че ние работим за тях, а те работят против себе си ", разяснява министър председателят.

***

Протестиращите миньори и енергетици се изтеглиха нощес и ще търсят други способи за осъществяване на настояванията им.

***

Когато се приказва в медиите за „ прокурорския наследник “, против който има каузи за побой и закани – това е „ прокурорът “, чийто наследник е. 

Жена му е в болница. 

***

Преди две седмици решението на магистратите в правосъдна зала в Лондон гласеше, че те остават за непрекъснато в ареста, защото съставляват заплаха за Обединеното кралство, а също по този начин е допустимо да изоставен страната или да се укрият.

***

Руските управляващи възнамеряват да правят оценка жителите, които се завръщат в Русия от чужбина, като ревизират възприятието им за национализъм и дали са сериозно настроени към войната на Кремъл в прилежаща Украйна, заяви организация Интерфакс.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР